Fostul ministru al Economiei a mâncat iaurt Lactate Brădet într-o conferință de presă

Fostul ministru al Economiei, videpreședintele ALDE Andrei Gerea, a mâncat iaurt Lactate Brădet în plin scandal al îmbolnăvirii bebelușilor cu sindrom hemolitic uremic, cauzat de o tulpină a bacteriei E.coli. Chiar dacă nu s-a dovedit că brânza de la Lactate Brădet are legătură cu îmbolnăvirea bebelușilor, numele companiei a ajuns în spațiul public, ca o posibilă cauză. 

Andrei Gerea a desfăcut un iaurt de la producătorul argeșean Lactate Brădet și l-a consumat în timpul conferinței de presă. 

"Pe fondul bajbaielilor, s-a vrut un tap ispasitor"

"E iaurtul pe care eu mereu il am in frigider si il voi avea si in continuare, pentru ca am deplina incredere in el.", a declarat fostul ministru al Economiei, Andrei Gerea. El a adăugat: "Am deplina incredere in acest producator cu capital romanesc, spre deosebire de ministri birocrati, ca nu sunt tehnocrati, care nu au incredere si nu ofera sustinere, deranjati probabil de ceea ce inseamna producator romanesc. In ultima perioada, acest producator avea si piata la export, in Uniunea Europeana. Pe fondul bajbaielilor, s-a vrut un tap ispasitor. Problema s-a gasit intr-un supermarket, si nu in interiorul fabricii. Vorbim despre branza proaspata vrac, iar ea putea fi contaminata oriunde. In interiorul fabricii, procesul nu permite contaminarea cu aceasta bacterie. Sunt extrem de revoltat de actiunile iresponsabile ale ministrului, pentru ca va avea efecte negative asupra producatorului local. Trebuie sa stie ca ei nu mai sunt tehnocrati, ci sunt ministri acum si au o responsabilitate. Trebuie gestionate lucrurile in folosul intern al Romaniei.", potrivit ziarulargesenilor.ro

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel