Fostul deputat "Ciocu' mic" a furat startul campaniei electorale

ciocu mic dc
ciocu mic dc

Fostul deputat Anca Constantinescu și-a început prematur campania electorală, printr-un manifest pe care îl plasează în cutiile poștale ale vecinilor. 

Pedelista care a devenit celebră după o reacție avută când vorbea cu un membru al opoziției - ”Ciocu' mic, acum noi suntem la Putere” - va candida anul acesta la alegerile parlamentare din decembrie din partea ARD, pentru un mandat de deputat în colegiu doi din București. Pentru a-și asigura măcar voturile vecinilor de sector, aceasta a început să distribuie în cutiile lor poștale un manifest. Democrat-liberala face apel la ”istoria” pe care o are în sectorul 1, prezentându-se drept ”Anca Constantinescu. Sau, mai simplu Anca!”. Citiți în continuare manifestul, potrivit jurnalul.ro:

”Dragă vecine, Dragă vecină, Poate că nu ne-am întâlnit până acum niciodată. Sau poate că ne-am salutat şi am vorbit chiar zilele trecute, în piaţă, la benzinărie ori într-un parc din cartier. Penru că şi eu locuiesc în Sectorul 1. Aici m-am născut, aici am învăţat, aici muncesc şi aici am candidat pentru un mandat în Camera Deputaţilor, la Alegerile din 2008. Aici, în Colegiul 2, printre vecinii mei de-o viaţă. Da, eu sunt, Anca Constantinescu. Sau, mai simplu: Anca.

Dacă m-aţi votat la alegerile trecute, vă mulţumesc pentru încredere. Cu siguranţă ştiţi că am fost candidatul câştigător. N-am avut însă posibilitatea de a vă reprezenta în Parlament, deoarece mandatul a fost atribuit candidatului care s-a clasat pe locul al treilea ca număr de voturi primite. Din păcate, legea noastră electorală e precum o dirigintă care îşi premiază corigenţii. Dar, nu-i nimic! Sunt pregătită să candidez din nou. Tot aici, în Colegiul 2, la noi acasă.

Nu-mi este teamă de o nouă confruntare electorală, mai ales acum, când, după aproape 6 luni de la investirea actualului guvern, situaţia economică a ţării pare roz numai la televizor. În realitate, statisticile arată că a devenit din ce în ce  mai albastră. Iar statisticile nu mint. Sunt oficiale şi se pot verifica.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel