Fostă prezentatoare TV, noua președintă a organizaței PLR Timișoara

O fostă prezentatoare TV a ajuns șefa organizației PLR Timișoara. Este vorba despre Aurelia Marcoane, șefa de cabinet a senatorului PLR de Timiș, Petru Ehegartner, și fostă jurnalistă. 

"Nu mai sunt jurnalist, am trecut dincolo, este altceva... Am 32 de ani, am 12 ani de mass-media, am activat în mediul privat strict, pe lânga am activat și în domeniul lobby-ului și în advocacy, m-am implicat foarte mult în sfera socială. 2015 cred că este anul generației mele. Am făcut acest pas din dorința sinceră de a mă implica în luarea deciziilor politice, asumat, conștient și fără interese. Tot timpul stăteam pe margine și comentam ceea ce se întâmplă. Dacă dorim să reformăm clasa politica, trebuie să ne implicăm. Nu am intrat în politică de dragul de a face politică, ci pentru promovarea proiectelor importante din comunitatea locală", a declarat Aurelia Marcoane, scrie opiniatimisoarei.ro

Senatorul Petru Ehegartne spune că Aurelia Marcoane este perfectă pentru a conduce organizația de Timișoara a partidului, "pentru un nou tip de politica si un nou tip de viziune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel