Fostă campioană, acuzații grave la adresa antrenorului ei: "Mi-era rușine, mi-era frică. M-am ascuns în tăcere"

Fosta campioana a povestit abuzurile sexuale la care a fost supusă de fostul ei antrenor, pe când era minoră.

Sarah Abitol, 44 de ani, a povestit abuzurile sexuale la care a fost supusă de fostul ei antrenor, Gilles Beyer, între 1990 și 1992, pe când era minoră.

"A profitat de mine noaptea, când dormeam. A început să facă lucruri oribile. Era prima dată când mă atingea un bărbat", a povestit fosta patinatoare, scrie digisport.ro. "Mă gândeam cum o să le explic asta părinților mei. Cum să explici ceva atât de oribil și de dezgustător? Era imposibil, așa că am ascuns tot. Mi-era rușine, mi-era frică. M-am ascuns în tăcere, în propriul disconfort. Apoi a început din nou", își amintește Sarah Abitol.

În urma acestor acuzații, Clubul Francais Volants, unde lucra Gilles Beyer, l-a concediat pe antrenor. Beyer a declarat, pentru AFP, că a avut relaţii intime "nepotrivite" cu Sarah Abitbol. 

"Aceste relaţii erau nepotrivite"

"Deşi amintirile mele cu privire la corcumstanţe diferă de ale ei, sunt conştient că, având în vedere funcţia mea şi vârsta ei de atunci, aceste relaţii erau nepotrivite", a declarat el.

"Nu au fost relații nepotrivite, ci violuri", a reacționat Abitol. "Aștept să își asume responsabilitatea toți cei care au acoperit violurile, de la Federație și de la cluburi", a mai spus sportiva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel