Fost șofer de TIR, singurul candidat pentru funcţia de manager al unui spital COVID din țară

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Situație neobișnuită într-un spital suport Covid-19 din România. Singurul candidat pentru funcția de manager este un fost șofer de tir.

Actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina (SMC), unitate suport COVID-19, își încheie mandatul la finalul lunii februarie, după șapte ani în care s-a aflat la conducerea unității medicale. Acum, singurul candidat la funcția de manager al spitalului este un ambulanțier din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, fost șofer de tir, transmite RealitateaPlus. Acesta ar fi singura persoană care s-a înscris la concurs. El are studii juridice, a absolvit Facultatea de Drept și a a finalizat studiile de master la Facultatea de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității ”Spiru Haret” din București.

Comisia de examinare a admis dosarul său pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina. Conform site-ului oficial al SMC, ”candidatul îndeplinește condițiile de participare, dosarul depus conține toate documentele necesare pentru înscriere la concurs”. Concursul va avea loc în data de 8 februarie, scrie ziarulincomod.ro. Potrivit anunțului postat pe site-ul SMC Câmpina, pentru a fi desemnat în funcția de manager al unității medicale, candidatul trebuie să fie absolvent de studii superioare în domeniul medical, economico-financiar sau juridic. În plus, trebuie să aibă diploma de absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății. Candidatul în cauză s-ar fi angajat în 2018 la Serviciul de Ambulanță Prahova, pe postul de ambulanțier, iar în 2019 ar fi reușit să urmeze și cursurile de management și perfecționare în domeniul sanitar. Anterior el a muncit ca șofer de tir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel