Fost primar de la Sectorul 1, ucis de COVID-19. Neculai Onțanu: Un bun prieten a trecut la cele veșnice

Lumea politică din România este în doliu după ce fostul primar PSD de la Sectorul 1 a fost răpus de Covid-19. Colegii politicanul și-au exprimat regretul pierderii.

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, a reacționat  după ce a aflat că Vasile Gherasim a murit din cauza Covid-19.

"Din păcate, un prieten foarte bun, fostul primar al Sectorului 1 Vasile Gherasim, a trecut la cele veşnice, urmare a infectării cu COVID-19. Dumnezeu să-l aibă în grija Sa!", a scris Onţanu pe Facebook.


Mesajul Curții de Conturi

Și colegii de la  Curtea de Conturi a României au transmis un mesaj,.

"Cu profundă tristeţe am primit vestea plecării dintre noi a colegului nostru, Vasile Gherasim, consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României. Prieten, coleg, conducător de departament, cu toţii am pierdut în primul rând un OM, un exemplu de profesionalism, putere de muncă şi abnegaţie în slujba binelui comun.

Vasile Gherasim s-a născut în 27 ianuarie 1950, în localitatea Moineşti, judeţul Bacău. Licenţiat în drept şi sociologie, doctor în sociologie urbană, Vasile Gherasim a desfăşurat pe parcursul carierei sale o intensă activitate în administraţia publică centrală şi locală a statului român.", se precizează într-un comunicat al Curţii de Conturi a României, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel