Ministru în cabinetul Cioloş, consilier al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Cioloş, Sorin Buşe, a devenit de luni consilier al preşedintelui PNL, Ludovic Orban. 'Sorin Buşe a acceptat să colaboreze cu mine, în calitate de consilier al preşedintelui PNL pentru relaţia cu mediul de afaceri, cu mediul corporatist, şi mă bucur că facem începând de astăzi echipă', a declarat Orban, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

'Sorin Buşe a acceptat să colaboreze cu mine, în calitate de consilier al preşedintelui PNL pentru relaţia cu mediul de afaceri, cu mediul corporatist, şi mă bucur că facem începând de astăzi echipă', a declarat Orban, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Funcție acceptată din datorie civică

Sorin Buşe a menţionat, la rândul său, că doreşte să îşi facă datoria civică prin intermediul PNL. 'Am învăţat trăind şi având o activitate profesională şi în afara ţării şi aici în ultimii 10 ani că trebuie să înveţi să gândeşti global şi să acţionezi în local. Doresc ca ceea ce am învăţat în alte părţi să putem aplica împreună aici, în aşa fel încât mediul de afaceri românesc să fie un mediu solid, sănătos, în care oamenii să se regăsească, să îşi regăsească încrederea de a investi, vorbesc aici de comunitatea de business locală, dar şi de comunitatea internaţională care să aibă curajul şi dorinţa de a investi şi de a fi prezenţi în România.

Cred că este necesară înţelegerea acestor fenomene globale şi doresc să îmi fac şi eu datoria de român, de cetăţean, datoria civică prin intermediul PNL. Cred în valorile liberale şi de aceea am decis să mă alătur PNL în aceste momente destul de critice', a afirmat Buşe. 

VEZI ȘI: 

Iohannis - Orban, tensiuni. Niels Schnecker, ipoteză cheie

Mihai Gâdea: Alertă majoră! România ar putea intra în haos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel