Fost membru al PMP, REVOLTAT. Schimb de replici Sebastian Lăzăroiu-Adrian Papahagi

"Nu pot admite ca minți modeste, compensate de slugărnicie, să ia fața rațiunii și bunului simț. Nu pot admite ca niște saltimbanci să sfideze cuvântul Președintelui Băsescu"..., sunt cuvintele unui fost membru al PMP, revoltat de situația în care poziția de prezidențiabil a lui Cristian Diaconescu se clatină. Comentariul a generat un schimb de replici între Adrian Papahagi și Sebastian Lăzăroiu. 

Elenina Nicuț, fost membru al Partidului Mișcarea Populară, a reacționat pe pagina sa de Facebook, după scandalul din partid cu privire la candidatura la Președinție a lui Cristian Diaconescu.

"Cu toate ca am ieșit din viața politică (sau, în fine, ce a însemnat perioada din viața mea cuprinsă între 7 aprilie 2013 și 17 martie 2014), nu pot sta deoparte să asist cum chiar se duce de râpă munca mea și a tuturor celor care au pus suflet, muncă, minte și multe alte cele în proiectul Mișcarea Populară. Nu pot admite ca indivizi care s-au milogit, strecurat și mai apoi înfipt în conducerea PMP pentru unicul merit că sunt lipsiți de coloană vertebrală, să facă jocuri numai de ei știute și înțelese și astfel să dea cu piciorul la brumă de găleata cu lapte, electoratul lui Traian Băsescu. Nu pot admite ca minți modeste, compensate de slugărnicie, să ia fața rațiunii și bunului simț. Nu pot admite ca niște saltimbanci să sfideze cuvântul Președintelui Băsescu și să pună în discuție potențialul politic și competența unui om la nivelul căruia nu se vor ridica nici în 9 vieți. Cristian Diaconescu este nu doar candidatul cu cele mai multe calități pentru a deține funcția supremă în stat, dar și membru fondator și președinte al Fundației Mișcarea Populară. În caz că s-a uitat, mai ales de către cei care au apărut ulterior la interval, crezând că plouă soare, mai întâi a fost Fundația Miscarea Populară și abia apoi partidul. Eventuala dezicere de candidatul Cristian Diaconescu echivalează practic cu dezicerea de Fundația Mișcarea Populară și părintele spiritual al acesteia, Traian Băsescu", a scris Elenina Nicuț, pe pagina sa de Facebook. 

Au urmat mai multe replici al lui Sebastian Lăzăroiu și Adrian Papahagi:  

"E putred mărul, iar viermele e blond și poartă breton. Proiectul e mort, noi am fost niște fraieri", a replicat Adrian Papahagi. 

Sebastian Lăzăroiu a precizat că nu a contat ce a spus nici în alte situații, precizând că a spus de la început că nu Cristian Diaconescu va fi candidatul. "Nu întotdeauna când nu poți preveni mai poți interveni. În cazul asta, de exemplu, nu se mai poate face nimic", a subliniat Lăzăroiu. 

Adrian Papahagi: "Nu se mai putea face nimic din ianuarie. Am tras cu toții semnalele de alarmă pe care le-am putut trage fără să îngropăm noi proiectul". 

Sebastian Lăzăroiu: "Nu-i așa, Adrian. Se mai putea face ceva în iunie. Era previzibil că așa se va întâmpla și asta putea fi prevenit". 

Adrian Papahagi: "Sebastian Lazăroiu, la congres deja nu se mai putea face nimic. Doar un statement, pe care l-am și făcut". 

Sebastian Lăzăroiu: "Nu la Congres. După, când s-a stabilit candidatul". 

Adrian Papahagi: "Sebastian Lăzăroiu, știu ce spun. Vb". 

Sebastian Lăzăroiu: "Și eu știu. Vb". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel