Fost lider PNL, scenariu spectaculos: Iohannis e iepure. Urmează rocada

Fostul ministru liberal Radu Stroe susține că edilul Klaus Iohannis l-a trădat pe Crin Antonescu, dar că primarul Sibiului nu va apuca să candideze la președinție pentru că este pe post de "iepure" și urmează să fie înlăturat după modelul rocadei Stolojan-Băsescu, din 2004.

Întrebat, marți seară, la Antena 3, dacă este de părere că Iohannis, odată ajuns președinte, îi va da lui Traian Băsescu oportunitatea să-și continue cariera politică, Stroe a răspuns că "da".

"Speranța mea este că dl Iohannis s-ar putea să nici n-ajungă să candideze din partea acestei alianțe, după metoda Stolojan", a spus Radu Stroe, care nu a precizat cu cine ar putea fi schimbat Iohannis, despre care a subliniat că este pe post de "iepure".

"Nu se pune problema s-o facă el (rocada - n.r), o fac alții. Dl Iohannis este de o religie politică anodină, dânsul este cu Forumul Democrat German, nu e liberal și nu știu cât de democrat o fi, vom vedea. Drumul lui a început aici cu sprijinul lui Crin Antonescu și al nostru, când PNL era o forță", a afirmat Stroe.

Radu Stroe a arătat că Iohannis a devenit "găselnița" unor lideri liberali din județe care, pentru a scăpa de sancțiunile lui Antonescu determinate de scorul prost obținut la europarlamentare, au complotat pentru schimbarea lui Antonescu cu Iohannis.

"Trădarea este cel mai rău lucru de pe lumea asta. Nu mă bucur că (Antonescu) a fost trădat de Iohannis, de Orban, de Atanasiu. La Iohannis n-am nicio speranță, el n-are nicio legătură cu PNL-ul", a mai spus Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel