Fost jucător al lui Real Madrid, decedat într-un accident rutier

Fostul internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 ani, care a evoluat în cursul carierei sale la FC Sevilla, Arsenal Londra şi Real Madrid, a încetat din viaţă sâmbătă, în urma unui accident rutier produs la Utrera, localitatea sa natală, anunţă presa spaniolă.

Reyes, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul selecţionatei ţării sale, a jucat anul trecut în campionatul Chinei, la Xinjiang Tianshan, iar în luna ianuarie 2019 a revenit în Spania, unde a semnat cu echipa de ligă secundă Extremadura.

În cursul carierei sale, Jose Antonio Reyes a mai apărat culorile echipelor Atletico Madrid, cu care a cucerit de două ori trofeul Europa League, Benfica Lisabona şi Espanyol Barcelona. 

Federaţia spaniolă de fotbal şi cluburile la care a evoluat Reyes şi-au exprimat la rândul lor regretul pentru dispariţia fotbalistului, alături de foşti colegi ai acestuia..

"UEFA este impresionată şi întristată de decesul lui Jose Antonio Reyes, la vârsta 35 de ani. Întreaga lume a fotbalului va resimţi lipsa lui Reyes, un internaţional spaniol cu cinci titluri în Europa League. Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi în acest moment teribil", a precizat Uniunea Europeană de fotbal într-un comunicat.

"Rupt. Distrus. Nu am cuvinte. Toată afecţiunea mea către familia sa. Ne vom aduce mereu aminte de tine prietene. Odihneşte-te în pace, frate", a fost mesajul lui Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid şi fost coleg cu Reyes la FC Sevilla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel