Fost consilier al lui Traian Băsescu, acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciu uriaș

Un fost consilier al președintelui Traian Băsescu, al doilea asfaltator al țării, este acuzat de evaziune fiscală într-un dosar cu un prejudiciu imens. 

Este vorba despre Theodor Barna, patronul Tehnologica Radion, anunță România TV. El este al doilea jucător important pe piaţa asfaltărilor din România şi a firmelor de construcţii. Theodor Barna ar fi vizat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 20 de milioane de euro.

În dosar ar fi vizată şi o bancă din Poieşti, cu ajutorul căreia s-ar fi făcut mai multe tranzacţii suspectate de a fi ilegale. În caz s-ar fi folosit şi un intermediar, o persoană de peste 80 de ani, care în repetate rânduri făcea extrageri de sume de bani importante.

În 2009-2010, în timpul guvernării PDL, Theodor Barna a câştigat peste 400 de milioane de euro din afaceri cu statul, iar cifra de afaceri a companiei sale depăşeşte 125 de milioane de euro.

Omul de afaceri este cunoscut pentru apropierea sa de Traian Băsescu, dar şi de lideri importanţi din PDL, printre care Adriean Videanu şi Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel