Forum Davos. Clotilde Armand: PSD - ALDE n-au avut timp

Bogdan Bolojan / 23 ian 2018 / 10:33 Salveaza PDF Comentarii

Clotilde Armand este revoltată că România nu este reprezentată la Foromul Economic Mondial de la Davos. 

"PSD-ALDE n-au avut timp pentru reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos. Astăzi a început reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial 2018, la Davos-Klosters, Elveția, cu tema "Crearea unui viitor comun într-o lume fracturată".

Sunt prezenți peste 2.500 de lideri mondiali din mediul de afaceri, guverne, organizații internaționale, societate civilă, mediul academic, mass-media și arte, etc. Reuniunea are ca obiectiv stabilirea unei agende comune pentru a îmbunătăți starea lumii, pentru a aborda provocările politice, economice și societale din timpurilor noastre," a scris Clotilde Armand pe contul ei de socializare.

Atac la adresa lui Liviu Dragnea

"Absența României la Davos nu reprezintă nici o problemă pentru guvernanții noștri. Noi aveam altă treabă. Acolo se dezbat probleme legate de geo-politică, economie, tehnologie și societate, nu se discută despre serialul Suleyman Magnificul, insolvența TelDrum, prag la abuzul în serviciu sau mutilarea legilor Justiției și a statului de drept. Pentru liderii PSD reuniunea CEx-ului din Kiseleff și 'programul de guvernare' sunt chestiuni mult mai importante. România? Să mai aștepte," a mai scris Armand.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13