Forum Davos. Clotilde Armand: PSD - ALDE n-au avut timp

Clotilde Armand este revoltată că România nu este reprezentată la Foromul Economic Mondial de la Davos. 

"PSD-ALDE n-au avut timp pentru reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos. Astăzi a început reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial 2018, la Davos-Klosters, Elveția, cu tema "Crearea unui viitor comun într-o lume fracturată".

Sunt prezenți peste 2.500 de lideri mondiali din mediul de afaceri, guverne, organizații internaționale, societate civilă, mediul academic, mass-media și arte, etc. Reuniunea are ca obiectiv stabilirea unei agende comune pentru a îmbunătăți starea lumii, pentru a aborda provocările politice, economice și societale din timpurilor noastre," a scris Clotilde Armand pe contul ei de socializare.

Atac la adresa lui Liviu Dragnea

"Absența României la Davos nu reprezintă nici o problemă pentru guvernanții noștri. Noi aveam altă treabă. Acolo se dezbat probleme legate de geo-politică, economie, tehnologie și societate, nu se discută despre serialul Suleyman Magnificul, insolvența TelDrum, prag la abuzul în serviciu sau mutilarea legilor Justiției și a statului de drept. Pentru liderii PSD reuniunea CEx-ului din Kiseleff și 'programul de guvernare' sunt chestiuni mult mai importante. România? Să mai aștepte," a mai scris Armand.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel