Fostul deputat PDL, Alin Trășculescu, repus șef la RAR Vrancea

Alin Trășculescu, acuzat și cercetat de DNA pentru trafic de influență, a fost numit în postul de șef al Registrului Auto Român, filiala Vrancea. Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, luat prin surprindere de această decizie, urmează să analizeze, luni, situația.

Fostul deputat PDL, Alin Trăşculescu,  susţine că nu a făcut decât să-şi reia postul din care a fost suspendat după ce a obţinut mandatul de deputat de Vrancea, în anul 2008.

„Eu am fost suspendat. Am fost director înainte de a fi deputat”, a declarat Alin Trăşculescu pentru România Tv.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani. Pe 20 noiembrie 2012, Trășculescu a demisionat din calitatea de deputat înainte de votul din Camera Deputaţilor privind autorizarea reţinerii sale de către procurori.

Trăşculescu, reţinut de procurorii anticorupţie, a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa emisă pe numele lui.

Într-o intervenție telefonică la RTV, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că a fost luat prin surprindere de această decizie, iar în cursul zilei de luni va analiza această situație și va cominica măsura care va fi luată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel