Forţa Naţională: Patrioții după gratii, agenții puterilor străine la guvernare!

Partidul Forța Națională salută punerea în libertate a lui Liviu Dragnea.

"Partidul Forța Națională salută punerea în libertate a domnului Liviu Dragnea de către Tribunalul Giurgiu, care astfel a înfăptuit un act de dreptate. Considerăm că în sfîrșit  s-a pus capăt unui șir îndelungat de abuzuri, care vor  lăsa o pată de neșters pe obrazul justiției din România.

A fost clar, incă de la începerea cercetărilor împotriva domnului  Liviu Dragnea, că acesta este o victimă a politicii sale care devenise naționalistă și suveranistă. Liviu Dragnea avea potențialul de a deveni unul dintre liderii suveraniști ai Europei, aspect care a deranjat forțele antiromânești, care au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale şi transformarea românilor într-o populaţie fără coloană vertebrală, fără trecut şi, evident, fără viitor.

Acum, Liviu Dragnea și-a recăpătat libertatea și dreptul de a vorbi, iar speranța renașterii naționalismului românesc bazat pe apărarea valorilor milenare ale poporului roman, pot deveni  realitate

Națiunea română a traversat istoria prin sacrificii și jertfe, iar nedreptatea, suferința și umilințele la care a fost supus Liviu Dragnea, reprezintă un îndemn pentru poporul român de luptă pentru a-și recîștiga dreptul la libertate și demnitate.

Partidul Forța Națională își propune să elimine ura și dezbinarea din societatea românească, să redea demnitatea și încrederea în sine și în valorile poporului romîn.

Partidul Forța Națională va promova o politică axată pe patriotism, demnitate naţională şi apărarea cu fermitate a intereselor supreme de stat.

Porțile partidului Forța Națională sunt larg deschise pentru toți românii cărora le pasă de această țară și îl asigură pe domnul Liviu Dragnea de tot sprijinul său politic și de faptul că împărtășesc aceleași valori și idealuri".

FORȚA NAȚIONALĂ   

Secretar General

Mircea Găinușă

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy