FORMULARUL 600, prima problemă pe care Guvernul Dăncilă ”O VA REZOLVA”

Anunț de ultimă oră din PSD privind formularul 600. 

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări, la Antena 3, în directă, că problema generată de Formularul 600 este prima pe care o va rezolva noul Guvern condus de Viorica Dăncilă. 

”Vă asigur că aceasta va fi una dintre primele probleme pe care noul Guvern le va rezolva. De altfel, există și o solicitare din PSD în acest sens” a afirmat Claudia Țapardel, la Antena 3. 

Necesitatea depunerii Formularului 600 a generat nu doar multă revoltă, ci și multe semne de întrebare. Termenul limită de depunere de 31 ianuarie 2018, corelat cu lipsa de informații sau cu date confuze și contradictorii a dus la o isterie generală. Deși ANAF vorbește de doar 210.000 de persoane care trebuie să depună acest formular, alte surse de informare vorbesc despre peste șase sute de mii de persoane afectate. 

[citeste si]

În acest context, toată nemulțumirea se revarsă asupra PSD-ului de la care sunt mari așteptări. Astfel, europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări că este prima problemă pe care o va rezolva noul Guvern Dăncilă, care va ajunge în Parlament în 29 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel