FORMULARUL 600, prima problemă pe care Guvernul Dăncilă ”O VA REZOLVA”

Roxana Neagu / 19 ian 2018 / 17:44 Salveaza PDF Comentarii

Anunț de ultimă oră din PSD privind formularul 600. 

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări, la Antena 3, în directă, că problema generată de Formularul 600 este prima pe care o va rezolva noul Guvern condus de Viorica Dăncilă. 

”Vă asigur că aceasta va fi una dintre primele probleme pe care noul Guvern le va rezolva. De altfel, există și o solicitare din PSD în acest sens” a afirmat Claudia Țapardel, la Antena 3. 

Necesitatea depunerii Formularului 600 a generat nu doar multă revoltă, ci și multe semne de întrebare. Termenul limită de depunere de 31 ianuarie 2018, corelat cu lipsa de informații sau cu date confuze și contradictorii a dus la o isterie generală. Deși ANAF vorbește de doar 210.000 de persoane care trebuie să depună acest formular, alte surse de informare vorbesc despre peste șase sute de mii de persoane afectate. 

[citeste si]

În acest context, toată nemulțumirea se revarsă asupra PSD-ului de la care sunt mari așteptări. Astfel, europarlamentara PSD Claudia Țapardel a dat asigurări că este prima problemă pe care o va rezolva noul Guvern Dăncilă, care va ajunge în Parlament în 29 ianuarie. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13