Formular 600. Alina Gorghiu: Românii RISCĂ să fie amendați. Nu este timp pentru OUG

Alina Gorghiu este de părerea că întârzierea învestirii Guvernului ar putea accenta haosul în privința formularului 600. Senatorul PNL spune că există posibilitatea ca întârzierea Ordonanței de Urgență în acest sens să ducă la amendarea a mii de români care nu au apucat să depună formularul.

Liviu Dragnea a anunțat că termenul pentru depunerea formularului 600 va fi prelungit până în luna martie, însă o ordonanță de urgență în acest sens ar putea întârzia, fapt ce ar duce legal, la sancționarea celor care nu l-au depus.

Iată mesajul Alinei Gorghiu:

"Guvernarea PSD–ALDE revine la starea de haos în planul fiscal, iar oamenii așteaptă cu înfrigurare deznodământul răzgândelilor.
Formularul 600 care a îngrozit administrațiile financiare și a creat disperare pentru contribuabili, este noua găselniță.

PSD promite că un Guvern care acum nu există și care poate că va fi alcătuit vineri și poate că va fi investit de Parlament luni, va emite o OUG pe 31 ianuarie, chiar în ultima zi în care se vor mai putea depune formularele 600. Noaptea minții!!
Dacă planurile dlui Dragnea vor eșua la un moment dat, cei care s-au bazat pe ele și vor amâna depunerea formularului 600 vor avea mari șanse de a fi amendați, singura scăpare fiind o depunere pe 31 ianuarie în ultimele minute ale programului de lucru," a scris Gorghiu pe facebook.

Revenirea impozitului global


"Între altele, PSD-ALDE se pare că nu a uitat nici de impozitul pe venitul global și urmează să se concretizeze cândva…nu știm când.

Singura certitudine este că după cum se vede treaba, adevăratul sforar al politicilor guvernamentale e Liviu Dragnea și, nicidecum, Premierul desemnat. Asta și-a dorit de la bun început, un Guvern pe care să-l manevreze după bunul plac," a continuat Alina Gorghiu pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel