Urmărește emisiunea live


VIDEO - O șoferiță a zburat peste pistă cu 270 km / oră, Formula 3

O sportivă germană şi alte patru persoane au fost rănite într-un grav accident, la Macao, într-o cursă de Formula 3.

O sportivă germană de 17 ani, care concura în cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a ieşit peste pistă, zburând peste parapete cu viteza de 270 km/oră, alte patru persoane fiind rănite în acest grav accident, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

Cursa a fost oprită după accident. Cei cinci răniţi au fost spitalizaţi. Sofia Floersch, tânărul pilot german, este 'conştientă', însă a suferit o 'fractură a coloanei vertebrale', iar starea sa de sănătate este 'stabilă', a indicat echipa sa, Van Amersfoort Racing. Ea a ajuns la spital unde va fi operată la coloană.

VIDEO 1

 VIDEO 2

Cursă îndoliată de mai mulți ani

Ceilalţi răniţi sunt pilotul Sho Tsuboi, doi fotografi şi un comisar de pistă. La câteva ore după accident, Sofia Floersch, care a pilotat un Dallara-Mercedes, a indicat pe Twitter că va fi operată luni. 'Vreau să anunţ pe toată lumea că mă simt bine şi că mă voi opera mâine dimineaţă', a scris ea.

Marele Premiu de la Macao este îndoliat de mai mulţi ani. În noiembrie 2017, pilotul britanic Daniel Hegarty a murit după ce s-a izbit de un parapet de protecţie. În 2012, doi piloţi şi-au pierdut viaţa în accidente produse la distanţă de câteva ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel