Formula 1 FĂRĂ asistente, dar "strălucitoare"

Formula 1 va fi ''strălucitoare'' şi fără asistentele care erau prezente până acum, a spus Chase Carey, directorul executiv al circuitului. El a precizat că personal ar fi păstrat această tradiţie, dar că au fost mai multe opinii contrare.

Eu aş fi păstrat fetele, dar nu este o decizie pentru mine, ci pentru fani. Foarte mulţi oameni au considerat existenţa acestor asistente drept un element de 'exploatare şi neadecvat pentru Formula 1, deşi fetele erau chiar mândre că pot fi prezente la evenimentele competiţionale, a spus Chase Carey, potrivit Reuters.

La începutul acestei săptămâni, compania Liberty Media, proprietara F1, a anunţat că Grid Girls, fetele care însoţeau piloţii din Formula 1 pe linia de start, vor fi înlocuite de anul acesta de copii. La câteva zile după anunţul dispariţiei Grid Girls, Liberty Media a confirmat că grilele de start nu vor rămâne fără panouri care indică numele piloţilor.

Acestea vor fi ţinute din acest sezon de copii. Aceştia vor fi ei înşişi piloţi, de karting sau în formulele de promovare, şi vor fi selecţionaţi în funcţie de ţară, după rezultatele lor sau indiferent de ele.

Va fi un moment extraordinar pentru aceşti tineri, a declarat Sean Bratches, directorul comercial al Formulei 1. Ei se vor afla alături de eroii lor, într-un moment crucial, înainte de startul în Marile Premii. Ce experienţă extraordinară pentru ei şi pentru familiile lor! Şi ce motivare pentru a continua să piloteze, să se antreneze şi să viseze să ajungă într-o zi în locul eroilor lor!, a spus Braches.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel