Formula 1. Marele Premiu al Italiei, în direct la TV

Marele premiu al Italiei - Monza. Imagine cu rol ilustrativ
Marele premiu al Italiei - Monza. Imagine cu rol ilustrativ

În acest weekend, Digi Sport 1 și Digi 4K vor transmite în direct, de la Monza, Marele Premiu al Italiei de Formula 1. Runda de calificări va fi difuzată la Digi Sport 1, sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 16:00, iar cursa va fi transmisă pe cele două posturi de televiziune, duminică, 8 septembrie 2019, de la ora 16:00. Abonații Digi România pot urmări competiția și pe digisport.ro și în aplicația Digi Online.

Marele Premiu al Italiei este unul dintre cele mai longevive evenimente din calendarul Formulei 1 și una dintre primele curse selectate în 1950 pentru constituirea primului campionat mondial de F1. Circuitul de la Monza, pe care se desfășoară Grand Prix-ul Italiei, a fost supranumit „Templul Vitezei" sau „La Pista Magica".

Cursa de duminică poate fi șansa lui Lewis Hamilton de a deveni cel mai titrat pilot din istoria competiției. Câștigând de cinci ori Marele Premiul al Italiei, inclusiv în ultimii doi ani, britanicul deține recordul de trofee pentru acest circuit, la egalitate cu germanul Michael Schumacher.

Vezi și: F1 - Marele Premiu al Italiei se va disputa la Monza "cel puţin până la finele lui 2024"

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit cele mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League și UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și Formula 1.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2021, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile din ATP, Fed Cup și Cupa Davis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel