Formare majoritate parlamentară. Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirmă că PNL nu va negocia nimic cu PSD în privinţa formării unei majorităţi parlamentare pentru învestirea unui nou Guvern.

"Nu vom negocia nimic cu PSD. Dacă PSD intenţionează să fie în continuare toxic şi distructiv, este treaba lui, va plăti electoral. PNL nu doar că şi-a făcut datoria la guvernare, dar a fost în acord cu cele mai multe lucruri bune pe care le aşteptau românii de la un guvern. Practic, în trei luni de guvernare am furnizat cât nu s-a oferit în trei ani, chiar mai mult, în ultimii 30 de ani. De aceea lucrul acesta va trebui spus şi-l vom spune apăsat, răspicat, să se înţeleagă: PSD a blocat în Parlament acţiunile Guvernului, blochează în Parlament şi această procedură de ajungere la alegerile anticipate", a declarat Raluca Turcan, în direct la B1 TV.

"Vom negocia cu toate celelalte forţe politice, aşa cum am făcut-o şi până acum. PSD singur nu are majoritate în Parlament şi nu văd niciun motiv pentru care ar exista şi cea mai mică discuţie cu PSD. PSD e, pe fond, toxic", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel