Urmărește emisiunea live


FOREVER 21, gigantul american de pe piața fashion, vine în România

Legendarul brand de fashion Forever 21 și-a anunțat planul de a intra pe piața din România, prin deschiderea primului său magazin în București, în aceasta toamnă. Magazinul va fi amplasat în ParkLake, noul centru comercial care își va deschide în curând porțile pentru publicul larg și care va oferi o locație unică de a face cumpărături și de a petrece timpul liber.

"Piața românească este una dintre cele mai importante destinații de retail pentru noi. Potențialul său, alături de nivelul de dezvoltare și de modernizare din ultimii ani, este impresionant și promițător. ParkLake este o locație ideală pentru primul nostru magazin din această țară. Credem cu tărie în interacțiunea oamenilor cu brand-ul nostru în România, acesta oferind oportunitatea de a găsi locul unde tendințele globale în modă se îmbină cu o experiență unică a cumpărăturilor", a spus Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe.

Lansarea Forever 21 în România este parte din expansiunea extensivă a Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului "Forever 21" în 9 țări din Europa. Până la sfârșitul anului 2016, compania plănuiește să deschidă magazine în 5 țări: Republica Cehă, Polonia, Portugalia, România și Slovacia.

[citeste si]

Fondat în Los Angeles în 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce oferă opțiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendințe de pe catwalk pentru femei și bărbați de toate vârstele. Scopul brand-ului este de a inspira experiența de shopping a tuturor clienților, oferind un mediu captivant de cumpărături cu o ofertă extrem de variată de produse în trend, la o valoare foarte bună.

Magazinul Forever 21 din ParkLake va oferi cumpărătorilor o selecție largă de produse, întinse pe o suprafață de 1.600m2, ce va fi dispusă pe două etaje.

Despre Forever 21

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați, cunoscut pentru faptul că oferă cele mai în vogă tendințe în modă la un preț foarte bun. Acest model de business funcționează prin creearea și menținerea magazinelor mereu captivante, aducând produse noi în fiecare zi. Fondat în 1984, Forever 21 operează peste 750 de magazine, în 47 de țări, din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latină, Mexic, Filipine și Marea Britanie. Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.newsroom.forever21.com

Despre Teren Management Europe

: Teren Management Europe este francizatul exclusiv al brand-ului "Forever 21" și deține responsabilitatea integrală pentru expansiunea brand-ului în: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Elveția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel