Ford România recrutează 976 de angajați pentru a produce un SUV la Craiova

Ford
Ford

Ford România recrutează 976 de noi angajaţi pentru a produce SUV-ului de clasă mică Ford EcoSport la fabrica din Craiova. Producția va începe din toamnă. 

În prezent 2.715 persoane sunt angajate la Ford România. 

”Ne bucurăm să putem anunţa astăzi că adăugăm aproape o mie de noi locuri de muncă la uzina de producţie de ultimă generaţie pe care o deţinem la Craiova, aducând astfel numărul total de angajaţi la peste 3.650. Noile posturi merg în paralel cu transformarea uzinei noastre, operaţiune care a debutat în cursul iernii trecute cu scopul de a sprijini producţia viitorului Ford EcoSport”, a declarat preşedintele Ford România, John Oldham. 

Program de formare

Procesul de recrutare a celor 976 de noi angajaţi se va derula prin intermediul unei agenţii de recrutare de personal, grupul de lucru fiind coordonat de echipa de Resurse Umane de la Ford România.

”Procesul de selecţie a noilor angajaţi a început în luna aprilie şi se va derula până la finalul lunii iulie. Din luna august, ne vom bucura să-i putem primi deja pe noii noştri angajaţi, iar aceştia vor începe un program de formare specific pentru a înţelege sistemul global de producţie Ford, precum şi rolurile pe care le vor avea în pregătirea lansării viitorului EcoSport”, a spus directorul Departamentului de resurse umane al Ford România, Marina Babară.

Din 2008, Ford a investit peste 1,2 miliarde de euro în operaţiunile de producţie pe care le deţine în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel