Ford, RETRAGERE din mai multe piețe internaționale

Ford Motor ar putea adopta măsuri drastice în afacerile care înregistrează pierderi în America de Sud, putând chiar ieşi de pe unele pieţe din regiune, au anunţat analiştii de la JPMorgan, după o întâlnire cu doi directori ai producătorului auto american, transmite Bloomberg. 

"Ford pare să lucreze la un plan transformativ neconvenţional pentru a opri pierderile în America de Sud, plan care credem că va fi anunţat în curând", susţine analistul Ryan Brinkman. Acesta adaugă: "Ford ar putea colabora cu unii producători auto rivali sau ar putea ieşi de pe unele pieţe". 

America de Sud rămâne importantă pentru afacerile Ford, iar compania va continua să se concentreze pe aceste pieţe, a afirmat purtătorul de cuvânt Said Deep. 

Pe fondul turbulenţelor economice şi politice din America de Sud, Ford nu reuşeşte să fie profitabil în regiune. În primele nouă luni din acest an, grupul auto a înregistrat pierderi de 587 de milioane de dolari în America de Sud, deşi s-a consemnat o îmbunătăţire faţă de 2016 pe fondul majorării veniturilor datorită vânzărilor mai ridicate. 

Rivala General Motors şi-a închis anul acesta operaţiunile din Venezuela, după ce Guvernul a confiscat fabrica sa de acolo. 

Ford, al doilea mare producător auto din SUA, este prezent şi pe piaţa din România, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel