Ford, concedieri după ce a renunţat la fabricarea modelului C-Max

Ford
Ford

Ford a anunţat luni că a început negocierile cu reprezentanţii angajaţilor germani privind potenţiale concedieri la fabrica sa din Saarlouis, în urma deciziei de a renunţa la fabricarea modelului Ford C-Max, transmite Reuters. 

"Putem confirma că am început discuţii oficiale cu Consiliul angajaţilor cu scopul de a încheia producerea C-Max/Grand C-Max la Saarlouis. Deoarece continuăm să ajustăm producţia la cerere, procesul de consultări va include şi necesare ajustări ale forţei de muncă de la Saarlouis", se arată într-un comunicat al Ford. La această unitate lucrează peste 6.190 de angajaţi dar vânzările sunt în scădere iar reglementările mai dure privind emisiile vor necesita investiţii costisitoare. 

Vineri, Ford a anunţat primul pas în vederea restructurării afacerii sale neprofitabile din Europa, care ar urma să implice renunţarea la unele modele, reducerea locurilor de muncă şi posibil închiderea unor fabrici. Ford are aproximativ 54.000 de angajaţi în Europa şi 24 de unităţi de producţie. Pentru a implementa acest plan, Ford a numit noi şefi în Germania şi Marea Britanie. Obiectivul Ford este să ajungă la o marjă de profit de 6%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel