Fondul Suveran, pe model polonez. Tăriceanu, demersuri oficiale

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, marţi, că a făcut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu aceştia pe marginea proiectului similar pe care doreşte să-l construiască coaliţia de guvernare de la Bucureşti. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, că a făcut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu aceştia pe marginea proiectului similar pe care doreşte să-l construiască coaliţia de guvernare de la Bucureşti. 

Discuţie telefonică cu Liviu Dragnea

"L-am informat (pe Liviu Dragnea - n.r.) că am făcut deja demersul oficial de a invita din Polonia pe cei care sunt responsabili de gestionarea fondului suveran polonez, care este un fond similar celui pe care dorim noi să-l construim în România. Şi vrem să facem un schimb de opinii. Au experienţă deja în domeniu. (...) O astfel de discuţie este foarte utilă pentru a afla care au fost greşelile şi ca să le evităm şi de a-i da o perspectivă cât mai bună, adică de a face din acest fond un instrument eficient de punere în mişcare a investiţilor, a economiilor, de creare de locuri de muncă, de valoare adăugată cât mai importantă pentru economia românească", a explicat preşedintele Senatului, la Palatul Parlamentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel