Fondul Suveran, pe model polonez. Tăriceanu, demersuri oficiale

Mihai Ciobanu / 09 oct 2018 / 14:57 Salveaza PDF Comentarii
Călin Popescu Tăriceanu
Descriere foto: Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, marţi, că a făcut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu aceştia pe marginea proiectului similar pe care doreşte să-l construiască coaliţia de guvernare de la Bucureşti. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, că a făcut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu aceştia pe marginea proiectului similar pe care doreşte să-l construiască coaliţia de guvernare de la Bucureşti. 

Discuţie telefonică cu Liviu Dragnea

"L-am informat (pe Liviu Dragnea - n.r.) că am făcut deja demersul oficial de a invita din Polonia pe cei care sunt responsabili de gestionarea fondului suveran polonez, care este un fond similar celui pe care dorim noi să-l construim în România. Şi vrem să facem un schimb de opinii. Au experienţă deja în domeniu. (...) O astfel de discuţie este foarte utilă pentru a afla care au fost greşelile şi ca să le evităm şi de a-i da o perspectivă cât mai bună, adică de a face din acest fond un instrument eficient de punere în mişcare a investiţilor, a economiilor, de creare de locuri de muncă, de valoare adăugată cât mai importantă pentru economia românească", a explicat preşedintele Senatului, la Palatul Parlamentului. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26