Fondul Proprietatea. ASF, decizie privind un miliard de acțiuni

Bogdan Bolojan / 11 ian 2018 / 09:35 Salveaza PDF Comentarii

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a luat o decizie în privința ofertei publice de răscumpărare a până la 1.2 miliarde de acțiuni din fondul Proprietatea. 

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat oferta publică de cumpărare în legătură cu cel de-al nouălea program de răscumpărare al Fondului Proprietatea, potrivit unei informări a FP, publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). 

'Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucureşti, în calitatea sa de Administrator de Investiţii al Fondul Proprietatea, doreşte să informeze acţionarii că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat în data de 10 ianuarie 2018 solicitarea Fondului pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare în legătură cu cel de-al nouălea program de răscumpărare', se arată în document. 

Valoarea ofertei este de până la 1,2 miliarde acţiuni sub formă de acţiuni şi/sau certificate globale de depozit având la bază acţiuni. 

Preţul de cumpărare este de 0,935 lei per acţiune, respectiv valoarea în dolari echivalentă cu 46,75 lei per GDR, iar perioada de subscriere este 18 ianuarie - 23 februarie 2018, relatează Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27