Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Liviu Dragnea: Așa cum am promis, schimbăm România în bine!

FOTO: Facebook / Liviu Dragnea
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea

Fondul de Dezvoltare şi Investiţii și-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcționare, transmite Liviu Dragnea. 

"În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei. Cele mai multe solicitări fac referire la infrastructura de transport, apă şi canalizare, reţele de energie electrică şi reţele de gaze, inclusiv extinderea acestora. Majoritatea proiectelor au întreaga documentaţie pregătită, inclusiv autorizaţia de construire sau devizele de lucrări.

Solicitările sunt analizate în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză și sunt soluţionate în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019 în valoare de 5.000 milioane lei. Fondurile vor fi suplimentate în concordanță cu nevoie manifestate de autoritățile locale. Pentru lucrările executate se vor face plăţi până la 500 milioane euro", transmite Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

"În următorii ani, doar prin Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, vor fi investiți 10 miliarde de euro în comunitățile din România. Așa cum am promis, schimbăm România în bine!", a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel