Fondator al PNL, dezamăgit de Antonescu: O tristă decepție

Un lider fondator al PNL a declarat că și-a pus toate speranțele în omul anti-sistem Crin Antonescu, care, pentru el, a devenit o tristă decepție. 

"Pentru mine este o foarte tristă decepție. Am fost printre cei care am văzut în Crin Antonescu personajul anti-sistem. E ciudat să văd că de doi ani de zile, acel personaj puternic și nedispus la compromisuri, devine un alt personaj, vizibil chiar și fizic. Îmi pare rău pentru că această surpriză se joacă nu numai cu soarta PNL, ci și cu alegerea românilor. Nu cred deloc într-o unire de dreapta", a spus, la Antena 3, Radu Boroianu, vicepreședintele fondator al PNL Aripa Tânără și actual secretar de stat liberal la Ministerul Culturii. El a subliniat că problema fundamentală este că nu crede deloc în unitatea de dreapta.

VEZI și: SONDAJ AVANGARDE: Război strâns între Victor Ponta și Klaus Iohannis pentru Președinție

Radu Boroianu a adăugat că "a acuza că nu știu ce mișcare ocultă a PSD a produs nu știu ce traume a produs PNL... Să mă ierte Dumnezeu, domnia sa era președintele partidului. Chiar așa să fie. Domnia sa este cel care a produs, până la urmă, prin acțiunea pe care  a făcut-o alături de Victor Ponta, USL-ul, pe care noi am acceptat-o, pentru că părea singura soluție". 

El a subliniat că ar fi putut fi realizată o rocadă președinte-premier între Crin Antonescu și Victor Ponta.  Totodată, Radu Boroianu își subliniază susținerea pentru Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că este singurul care poate coagula PNL, așteptându-se să fie aspru criticat din partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel