Fond suveran de investiții. Grindeanu-Dragnea, primul conflict

Sorin Grindeanu a povestit unul dintre primele conflictele  pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Episodul din vremea în care era premierul României nu a ajuns în presă.

Sorin Grindeanu spune că Liviu Dragnea i-a cerut adoptarea proiectului fondului suveran prin ordonanță de urgență. Grindeanu povestește că s-a opus vehement pentru că fondul are o valoare imensă și era necesară o dezbatere în Parlament. 

"Nu am vrut să dau ordonanță de urgență pentru înființarea acestui fond. Este un lucru pe care nu l-am vrut. Mi s-a zis că ar fi mai bine să grăbim lucrurile și să dăm ordonanță de urgență. Eu consider că este o chestiune extrem de importantă care trebuia discutată în Parlament. Vorbim de valori la acest fond, așa grosso modo undeva la 10-12 miliarde de euro, care nu pot fi făcute printr-o ordonanță de urgență. Dezbaterea în Parlament era cea mai bună soluție. Vorbim până la urmă de un patrimoniu al tuturor. Sunt o mulțime de companii importante printre care Hidroeletrica, Tarom, Aeroporturi Transelectrica și altele," a spus Sorin Grindeanu la emisiunea România 9, moderată de Ionuț Cristache. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel