Flutur: Liderii PDL nu au discutat cu Băsescu despre remaniere sau schimbarea lui Boc

gheorghe-flutur
gheorghe-flutur

Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că membrii BPN nu au discutat cu şeful statului despre remanierea guvernamentală şi nici despre schimbarea premierului, precizând că acestea sunt "poveşti probabil inventate de opoziţie în această vară".

Flutur a afirmat că liderii partidului au periodic întâlniri cu şeful statului, precizând că la întâlnirea de duminică democrat-liberalii au discutat despre "probleme din agenda actuală", şi nu despre remaniere sau înlocuirea premierului, informează Mediafax.

"Întâlniri cu preşedintele României noi avem destule de des. Suntem partidul care avem parteneriat cu preşedintele României, aşa că discutăm des probleme de actualitate", le-a explicat Flutur ziariştilor.

Întrebat dacă la această reuniune democrat-liberalii au discutat cu şeful statului despre o posibilă remaniere guvernamentală sau înlocuire a premierului Boc, Flutur a răspuns" Nici vorbă".

"Guvernul are prim-ministru, avem priorităţi, ne interesează dezvoltarea economică şi modernizarea statului", a precizat Flutur.

El a arătat că "zvonurile" privind schimbarea lui Emil Boc din fruntea Guvernului "sunt poveşti, probabil inventate de opoziţie în această vară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel