Urmărește emisiunea live


Flutur, lansare de campanie electorală cu mesaj pentru Ponta

flutur
flutur

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur, candidat pentru funcţia de senator în colegiul care include municipiul Suceava, a ales să-și înceapă campania electorală pe şantierul părăsit al şoselei de centură a oraşului, solicitându-i premierului Victor Ponta să reia finanțarea la această investiție.

În prima zi de campanie electorală, Gheorghe Flutur a mers pe şantierul părăsit al şoselei de centură a municipiului Suceava, în zona supratraversării E 576, unde lucrările au fost stopate. Aici, secretarul general al PDL i-a cerut premierului Victor Ponta să reia finanţarea lucrărilor la acest proiect, care este realizat în proporţie de 80 la sută.

"Am ales să candidez pentru Senat ca să pot reînvia investiţiile la Suceava, ca Suceava să se dezvolte, să am un cuvânt de spus celor care împart fonduri. Solicit public Guvernului Ponta să reia finanţarea la şoseaua de centură", a spus Flutur, citează Realitatea TV. Democrat-liberalul a mai transmis Guvernului USL că sucevenii nu trebuie pedepsiți, oprind finanţările de la buget care au fost începute în judeţ.

GHeorghe Flutur consideră că e anormal ca o asemenea investiţie să fie folosită acum ca pistă de raliuri nocturne ilegale și susține că justificările că acest proiect e prea scump sau că nu sunt bani sunt doar "poveşti”.

Referitor la aceeași investiție, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că cei care au permis creşterea cu 62 la sută a preţului construcţiei rutei ocolitoare a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, vor trebui să dea socoteală, având în vedere că s-a ajuns ca un kilometru de centură să coste 6,61 de milioane de euro, cât pentru autostradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel