Flutur: E un duş rece. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri

flutur-buzunar
flutur-buzunar

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este sigur că "duşul rece la minus 15, minus 17 grade Celsius face bine PDL", fiind convins că se va găsi kerosen pentru a intra în logica alegerilor. În acelaşi timp, el a atras atenţia USL că se bucură prea repede pentru o prezumtivă victorie în alegeri: "Au mai băut odată şampanie prematur".

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că PDL urmează să-şi pregătească strategia pentru viitoarele alegeri.  "Am ieşit din situaţii mult mai grele. Asumându-ne responsabilităţi vom ieşi şi din asta", a spus liderul democrat -iberal.

El a arătat că în actuala perioadă, când există o "voce a străzii", când sunt exprimate nemulţumiri, solicitări de transparenţă, se impune ca membrii partidului să acorde mai mult timp pentru a vorbi cu oamenii.

"E un duş rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri", a mai declarat Flutur.  El a anunţat că din acest moment începe pregătirea pentru alegeri şi că el este pregătit şi nu ar avea nicio problemă nici dacă alegerile locale ar fi organizate la 1 februarie.

"A valorifica criza, nemulţumirea oamenilor, aşa cum face USL, nu este soluţia. Dialogul este soluţia. Sucevenii ştiu ce s-a făcut în aceşti ani şi că în fiecare zi am încercat să fac şi am făcut ceva bun pentru judeţul acesta" a spus Flutur.

El a mai spus că este sigur că "duşul rece la minus 15, minus 17 grade Celsius" face bine Partidului Democrat Liberal.  "E o realitate românească la care trebuie să te raportezi", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Citește și:

Frunzăverde: Declarațiile lui Oltean și Preda, discutate în BP al PDL

Cristian Preda: Soluţia este un premier independent cu un guvern politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel