Flutur AVERTIZEAZĂ medicii din Suceava. ”Să nu așteptăm MILĂ! Nici vorbă!”

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, atacă medicii care au apărut la TV și au vorbit despre neregulile din spitalul din Suceava. 

”Trebuie să gândim pozitiv. Eu nu am să mă uit în urmă. Am mai trecut odată în viața mea, în 2012, prin lucruri călcate în picioare la adresa mea. Dincolo de faptul că eu am avut problemele de sănătate pe care nu le doresc nimănui, a fost un atac îngrozitor la mine, la copiii mei și în această perioadă nu doresc nimănui să treacă prin asta. Eu sunt om politic și le înțeleg pe toate. M-am implicat în viața Bucovinei și mă voi implica în continuare cât voi putea eu. Vreau să fim optimiști. Bucovina este o zonă binecuvântată de Dumnezeu, o zonă cu oameni harnici, cu oameni credincioși și eu sunt convins că se va ridica. Cred că ne trebuie mai multă unitate. Am fost parcă prea dezbinați la greu și istoria ne-a arătat că am câștigat când am fost uniți. Prea ușor se dă cu pietre în ce s-a făcut bun, lucru care te descurajează”, a spus Flutur, conform News Bucovina. 

Liderul PNL a mai afirmat că ”Sunt convins că Suceava, Bucovina, se va ridica și ne vom ridica. Să nu așteptăm mila vecinilor, mila Bucureștiului. Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”. 

Mai mulți angajați ai Spitalului Județean Suceava au dat interviuri publicațiilor locale și naționale în care au vorbit despre probleme foarte grave de la unitatea medicală. Uneori, declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, cu imaginea și vocea distorsionate, de teamă. 

Gheorghe Flutur se numără printre cei vindecați de COVID-19. El a fost testat prioritar, fiind trecut ca medic pe lista întocmită în vederea testării pentru infecția cu noul Coronavirus. 

Val Vâlcu, reacție vehementă

”Flutur, după ce a fost prins că s-a băgat în față pe o listă pentru testarea prioritară pentru COVID-19 și dă vina pe cineva că l-a trecut greșit, acum amenință medicii. Să nu mai spun că există o anchetă a procuraturii, dar bineînțeles că n-a făcut un pas în spate. Ba mai mult, amenință, pentru că e tare în sondaje.” a comentat jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel