Floyd Mayweather - Manny Pacquiao se bat pe 2 mai, în „meciul secolului” din box

Americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, cele mai importante nume din lumea boxului actual, au ajuns la un acord pentru „meciul secolului”. Cei doi pugiliști urmează să se înfrunte pe 2 mai, la Las Vegas (SUA), într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din istoria boxului, a cărui bursă va atinge valoarea cumulată de 250 milioane dolari, anunță cotidianul britanic Daily Mail.

Fanii celor doi mari campioni speră de mai mulți ani să asiste la această confruntare, al cărei câștigător va intra în posesia titlului onorific de cel mai bun boxer din lume. Un anunț oficial în legătură cu desfășurarea acestei lupte este așteptat în curând, adaugă sursa citată, conform Agerpres.

Contractul prevede, de asemenea, disputarea unui meci revanșă, în toamna acestui an, tot la cazinoul MGM Grand din Las Vegas, care va găzdui și prima confruntare. Bursa revanșei ar putea depăși chiar 300 de milioane dolari, mai scrie publicația britanică.

În vârstă de 37 ani, Floyd Mayweather este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

Vezi și: Simona Halep s-a apucat de box - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel