Florin Zamfirescu, reproș pentru Diaconu: M-am abținut să i-o spun în față!

Mircea Diaconu, actorul care a dus o campanie electorală aproape nebunească pentru a ajunge în Parlamentul European, le-a dat o veste proastă, la Antena 3, în emisiunea "Q&A" oamenilor care și-au construit o experiență solidă în domeniile lor, iar acum intră în politică.

În platoul emisiunii, printre invitați, se aflau Leon Dănăilă și Florin Zamfirescu. Europarlamentarul le-a spus că odată intrați în politică vor urma atacuri furibunde la adresa lor, indiferent de câtă experiență au acumulat.

"În 2008, când am candidat la Senat din partea PNL, mi s-a pus eticheta de hoț și așa mai departe. Le dau o veste proastă invitaților din platou: vor păți la fel. Este o tehnică oribilă și instituită exact de oamenii politici de profesie. Oamenii sunt atacați pentru a nu intra în acest spațiu politic. În cazul meu, când am anunțat că voi candida, au urmat atacuri furibunde și tot felul de acuzații", a zis Mircea Diaconu.

[citeste si]

Replica lui Florin Zamfirescu a fost: "Nu are dreptate Mircea Diaconu! Nu voi fi atacat pentru că nu sunt director de teatru în paralel cu o funcție publică! M-am abținut să i-o spun în față! Vreau să afle lumea pentru că el știe. Acum e la Bruxelles și face foarte bine ce face. Ce ușor ne dai tu sfaturi... după ce tu ești în culpă. Cică o să pățim la fel ca el. Poftim? N-am să pățesc ca el! N-am de ce. Vă garantez".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel