Florin Tecău, scandal sexual. Ce spune Liviu Dragnea

Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, a renunţat la funcţia de lider interimar al organizaţiei judeţene a PSD, în urma scandalului iscat după publicarea în presă a unor convorbiri cu conţinut sexual explicit pe care le-ar fi purtat pe Facebook.

Invitat la DC News Live, Liviu Dragnea a vorbit despre acest subiect.

"Eu nu pot să mă pronunț pe marginea acestui subiect. Florin Tecău s-a retras din funcțiile politice de la partid. Nu pot spune dacă este sau nu real ce s-a întâmplat acolo", a zis Liviu Dragnea.

Florin Tecău a devenit preşedinte al CJ Argeş în urma alegerilor parţiale din 25 mai 2014, organizate după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese. Tecău a asigurat din decembrie 2014 şi conducerea interimară a PSD Argeş, după ce preşedintele Constantin Nicolescu s-a retras, iar prim-vicepreşedintele Tudor Pendiuc, primar al municipiului Piteşti, a fost arestat preventiv pentru corupţie.

Săptămânalul "Ancheta" a publicat, pe 12 ianuarie, o serie de conversaţii, multe dintre ele cu conţinut sexual explicit, pe care preşedintele CJ Argeş le-ar fi avut cu un cont fictiv deschis pe o reţea de socializare chiar de către jurnalişti. Aceeaşi publicaţie mai susţinea că preşedintele CJ Argeş i-ar fi pus la dispoziţie pretinsei tinere şi numărul telefonului de serviciu, de pe care ar fi purtat apoi numeroase convorbiri.

Florin Tecău a contestat ulterior veridicitatea dezvăluirilor şi a susţinut că este victima unei înscenări cu caracter politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel