Florin Sinescu, prefectul de Suceava, reținut de DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava,  au decis reținerea pentru 24 de ore a prefectului de Suceava, Florin Sinescu.

Florin Sinescu este acuzat de mai multe fapte de abuz în serviciu, conflict de interese, fals şi uzurparea funcţiei, între altele, în cazul primarilor din localităţile sucevene Udeşti şi Brodina.

Dosarul vizează, printre altele modul, în care au fost folosiţi banii pentru reconstrucţia caselor din comuna Brodina distruse în urma inundaţiilor din anul 2010. 

Procurorii DNA au efectuat, vineri, mai multe percheziții într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni de serviciu, infracțiuni de fals, comise în perioada 2012 - 2014.

Citește și: DNA. Percheziţii la Prefectura Suceava. Prefectul, Florin Sinescu, suspect pentru corupţie

S-au efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul Suceava și comuna Brodina județul Suceava, dintre care 3 sunt la sediul unei instituții publice, iar restul la o societate comercială cu 3 puncte de lucru și la domiciliul unei persoane fizice, preciza DNA într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel