Florin Secară: Blaga a vrut să transforme PDL într-unul "de portofel"

secara
secara

Vasile Blaga ar fi vrut să transforme PDL-ul într-un partid "de portofel", acuză deputatul PDL de Vrancea, Florin Secară. El spune că pentru a ajunge șeful formațiunii, Blaga a "încercat să predea partidului șuților, manglitorilor și pungașilor". 

"Girând decapitarea unei organizații locale care nu îl susține la alegeri, Vasile Blaga demonstrează că dorește să transforme PDL într-un 'partid de portofel', după un model brevetat de un prieten al domniei sale - un celebru baron de Vrancea. Strategia actualei conduceri a PDL pare să fie următoarea: partidul poate să fie oricât de mic, poate să încapă chiar și într-un portofel, dar să ajungă în buzunarul lui Vasile Blaga", acuză deputatul de Vrancea, într-un comunicat, potrivit ziare.com.

Florin Secară a mai spus că "Blaga a fost mustrat, la Focșani, că girează nereguli în întocmirea listelor cu delegați la Convenția Națională din 23 martie, repartizând locuri mai puține oponenților săi. Mai mult, președintele interimar al partidului a fost acuzat, la scena deschisă, că are un trecut apropiat de baronul pesedist Marian Oprișan, ba chiar că, în calitate de ministru de Interne, a fost salvatorul președintelui Consiliului Județean Vrancea".

Florin Secară mai spune că Blaga pentru aș-i îndeplini misiunea  a pus în funcții oameni care au avut 5% în alegeri și i-a dat afară pe PDL-iștii care au avut 25% din voturi. Mai mult, a schimbat conduceri de organizații și a făcut tot ce era nevoie. "Cum se poate că tocmai organizația locală cu cel mai mare număr de delegați să fi scăpat de sub control?", se întreabă Secară. El adaugă că  "Drept pedeapsă, președintele ales al PDL Focșani, Nicu Tănase, cel care la întâlnirea de duminică l-a criticat pe Vasile Blaga, a fost înlocuit cu președinta interimară Raluca Ioan, cea care la întâlnirea de duminică a anunțat că este de partea lui Vasile Blaga".

Deputatul de Vrancea mai acuză pe Blaga că "pentru a-și satisface dorința disperată de a fi președinte PDL, a încercat să predea partidul suților, manglitorilor și pungașilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel