EXCLUSIV  Florin Roman și Dan Vîlceanu, bătaie în Parlament. Victor Negrescu: Unii pot spune că Florin Roman a fost cel agresat. De fapt... VIDEO

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Europarlamentarul Victor Negrescu a vorbit despre scandalul dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu.

Victor Negrescu, europarlamentar și candidat PSD pentru alegerile pentru Parlamentul European de anul acesta, a vorbit la DC NEWS despre scandalul dintre parlamentarii PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu.

"Este evident că acest tip de comportament nu e tolerabil din partea unor parlamentari. Și chiar dacă unii pot spune că domnul Florin Roman a fost cel agresat, de fapt, în opinia mea, amândoi sunt responsabili de cele întâmplate, în contextul în care, anterior acelui conflict fizic, a avut loc și un conflict verbal, la care au participat ambii parlamentari. De altfel, cei doi parlamentari PNL sunt recunoscuți pentru acest tip de atitudine.

În județul Alba, deseori ne-am confruntat cu atitudinea aceasta a domnului Florin Roman și, sincer să vă spun, eu cred că cei doi parlamentari nu mai au ce căuta pe viitor în Parlamentul României, prin prisma celor întâmplate, care au adus deservicii de imagine instituției Parlamentului României, modului în care funcționează democrația și eu cred că românii au alte așteptări din partea noastră. Asta spunea și colegul meu de la Sectorul 5 , unde, din nou, vedem că politicienii locali au o anumită atitudine care da, nu este una responsabilă față de cetățeni. Noi avem datoria, pe lângă ceea ce încercăm să facem pentru oameni, să ne comportăm decent.

Victor Negrescu: Așa ceva în Parlamentul European nu este tolerabil

Decența este esențială și în contextul acesta la nivelul Parlamentului European există niște reguli foarte clare. Că nu poți să mergi în Parlamentul European să țipi sau să dansezi, cum am văzut că anumiți candidați la Parlamentul European dansează pe TikTok. Nu e vorba despre asta, nu obții nimic pentru România. Că deseori auzim chestiunea aceasta că vor merge anumiți eurodeputați extremiști în Parlamentul European și se vor lupta pentru România. Adică așa cum a făcut domnul Florin Roman și domnul Vîlceanu, se vor lupta la fizic, cu pumnii? Sau ce au făcut ei acolo, că nici măcar nu a fost foarte clar ce făceau. Foarte ciudată întâmplarea. Oricum, așa ceva în Parlamentul European nu este tolerabil. Parlamentarii care se comportă așa sunt imediat sancționați și pierd dreptul de vot", a declarat Victor Negrescu.

"Nu au ce căuta în viitorul Parlament al României"

"Exemplul din Parlamentul României eu sper să nu fie reprodus și la nivel european pentru că pierdem cu toții, pierdem ca țară, pierdem în termeni de imagine și repet, în opinia mea, cei doi parlamentari au greșit foarte grav pentru că au generat acest conflict.

Da, domnul Vîlceanu a greșit și mai mult pentru că a mers către o agresiune fizică, însă la finalul zilei cred că cei doi parlamentari nu au ce căuta în viitorul Parlament al României", a mai spus europarlamentarul.

Vezi mai multe în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel