Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Florin Roman (PNL): Sunt două propuneri de nume pentru Ministerul Sănătății

Florin Roman  Foto: Crișan Andreescu
Florin Roman Foto: Crișan Andreescu

Vicepreședintele PNL Florin Roman a propus două nume pentru funcția de ministru al Sănătății în Guvernul Ciucă.

În cadrul emisiunii "Ce se întâmplă?" de la DC News TV, moderată de Răzvan Dumitrescu, vicepremierul PNL Florin Roman a făcut două propuneri pentru șefia Ministerului Sănătății. 

"Din punctul meu de vedere, o soluție pentru acest Minister (n.red. Ministerul Sănătății) poate fi un om care a confirmat că știe ce să facă în perioadă de criză. Fie domnul Cseke Attila, fie domnul Nelu Tătaru.", a spus Florin Roman.

Vicepreședintele PNL a subliniat faptul că Nelu Tătaru și Cseke Attila "sunt doi miniștri care au demonstrat, atunci când au gestionat Ministerul Sănătății într-o situație de criză, că știu ce au de făcut."

"Nu mai e timp de experimente.", a adăugat el. 

"Cred că, la ceea ce ne așteaptă, nu putem promova în fruntea Ministerului Sănătății decât oameni care au confirmat că în situații de criză se pot comporta responsabil.", a conchis vicepreședintele PNL Florin Roman. 

Amintim că Biroul Politic Naţional al PNL a decis în unanimitate, joi dimineață, ca Nicolae Ciucă să fie propus ca prim-ministru la consultările de la Cotroceni. Potrivit deciziei liberalilor, actualul ministru al Apărării este susţinut pentru postul de premier, renunţându-se astfel la varianta Florin Cîţu. 

VEZI ȘI: Cine e Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier

Roman: TO DO LIST pentru noul Guvern

Vicepreședintele PNL Florin Roman a fost întrebat la DC News TV dacă, ținând cont de cele întâmplate și de situația actuală, cu noua propunere a partidului pentru funcția de premier, "nu începe să semene a regim de mână-forță toată povestea asta?"

Florin Roman a răspuns negativ și a explicat că, în opinia sa, "situația pandemică, situația politică și situația economică presupun un TO DO LIST foarte bine organizat, convenit și negociat cu toate forțele politice responsabile și un om determinat și cu putere să facă acest lucru."

Roman (PNL) a amintit că "povestea asta a mai existat în spațiul public după momentul desemnării domnului Ciucă în funcția de premier interimar, ca urmare a demisiei premierului de atunci, Ludovic Orban." (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel