Florin Roman(PNL), solicitare pentru Guvern pe tema alocaților

Partidul Naţional Liberal (PNL) îi solicită premierului Viorica Dăncilă să convoace Guvernul şi să emită o Ordonanţă de Urgenţă astfel încât copiii să beneficieze de la 1 martie de alocaţii mărite, a declarat, joi, vicepreşedintele liberal, deputatul Florin Roman.

'PNL îi solicită primului ministru, Viorica Vasilica Dăncilă, să convoace de urgenţă Guvernul României şi aşteptăm ca astăzi (joi- n.r.) să emită în procedură de urgenţă Ordonanţa privind majorarea alocaţiilor copiilor în urma amendamentului trecut de către PNL la dezbaterile pe bugetul de stat, de la 200 la 300 de lei pentru copii până la 2 ani şi de la 84 la 150 de lei pentru cei între 2 şi 18 ani', a spus, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, deputatul Florin Roman.

Solicitare pentru Guvern

Liberalul a adăugat că există o lege dată în Parlament şi chiar dacă ea este contestată, se poate emite o OUG prin care alocaţiile majorate să intre în plată începând cu 1 martie. 'Singurul vinovat în situaţia în care alocaţiile nu vor fi majorate de la 1 martie este Guvernul Dăncilă. Şi PSD, împreună cu ALDE', a opinat vicepreşedintele PNL. Florin Roman a adăugat că vrea să ştie, în calitate de vicepreşedinte al PNL, 'care a fost urgenţa în cazul Ordonanţei 7 pe justiţie şi de ce nu este urgentă intrarea în plată' a creşterii alocaţiilor pentru copii. 'PNL solicită guvernului şedinţă, să vină la muncă, să dea ordonanţa, astfel încât cei patru milioane de copii să poată beneficia de alocaţiile majorate de PNL în urma amendamentului depus la bugetul de stat', a conchis deputatul PNL Alba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel