Florin Roman(PNL): PSD, ALDE, UDMR ne-au copiat

Viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, susţine că PSD, ALDE şi UDMR ar fi copiat un amendament pe care el l-ar fi formulat, în luna februarie, împreună cu alţi 12 liberali, cu privire la majorarea cu 30% a indemnizaţiilor aleşilor locali. 

"Am constatat astăzi cu surprindere că deputaţii PSD, ALDE şi UDMR au dat copy-paste la amendamentul depus de mine, alături de alţi 12 colegi, deputaţi şi senatori liberali, încă din 27 februarie, la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, amendament prin care solicitam majorarea cu 30% a indemnizaţiilor aleşilor locali", susţine deputatul PNL. 

Roman afirmă că deosebirea dintre amendamentul parlamentarilor liberali şi cel formulat de către deputaţii PSD, ALDE şi UDMR este că în varianta PNL indemnizaţiile ar fi trebuit să crească de la 1 martie, în timp ce varianta a doua propune ca majorarea să fie făcută de la 1 aprilie. 

"Trebuie precizat că amendamentul PNL nu a fost introdus în circuitul firesc al dezbaterilor din Comisiile de muncă şi de buget-finanţe de la Camera Deputaţilor, reprezentanţii PSD însuşindu-şi pur şi simplu ideea noastră, iar acum se prezintă public drept susţinătorii drepturilor aleşilor locali, cărora le majorează indemnizaţiile cu 30%", adaugă parlamentarul PNL. 

El arată că PNL va susţine în continuare acest amendament şi va vota majorarea indemnizaţiilor cu 30% pentru aleşii locali, deoarece consideră că aşa "se repară o inechitate din sistem", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel