Florin Roman (PNL), scandal monstru. Ce a făcut în aeroport-foto

Florin Roman, deputat PNL, a făcut o declarație controversată.

”Ma întorc de la Paris. Zbor cu Wizz AIR, unde se tine cont de prioritate. Printre pasageri și mulți țigani, ca eu nu le zic rromi. E o prostie ca se asimilează cuvântul rrom cu România. Își știu bine rolul: toți cu copilași după ei, la "prioritar". Vorba unei doamne: 5 copii și 15 adulti, cu "prioritate"! Nu e bun amendamentul refuzi un loc de munca, nu mai primesti ajutor social?”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Oamenii care au văzut postarea au reacționat imediat și l-au taxat pentru acest mesaj. Florin Roman a făcut și o fotografie în aeroport pentru a-și etala gândurile.

”Florin Roman, secretar adjunct al PNL, este pur și simplu un rasist. Rușine, Partidul Naţional Liberal”,

”Hai că e bine și cu peneleu”,

”Rasism ieftin din partea unui deputat PNL. Domnule Florin Roman, va amintesc ca acum 30 ani în Africa de Sud, erau autobuze speciale pentru negrii. Intr-o epoca de tristă amintire numita Apartheid. Care este soluția dvs, domnule deputat? Sa interziceti acces rromiilor la bordul avionilor? Rușine să vă fie, domnule deputat”,

”Cu astfel de reprezentanți, PNL e mai rasist și discriminatoriu pe zi ce trece...”,

”Rasismul este o forma de abjectie umana. Dezgustator! Nu aveti ce cauta in Parlament! Demisia imediat!”- sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Florin Roman.

(w670)

Amintim că în 2017, deputatul PNL Florin Roman anunţa că a depus la Parlament un proiect de modificare a Legii 416/2001, astfel încât refuzul unui loc de muncă să ducă la anularea venitului minim garantat.

”În România, ne confruntăm cu o situaţie paradoxală: avem nevoie de forţă de muncă, dar mulţi dintre cei apţi de muncă stau cu mâna întinsă, aşteptând lună de lună ajutorul social oferit de stat sub forma venitului minim garantat", afirma deputatul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel