Florin Roman, o nouă "înțepătură" la adresa PNL

Florin Roman: Bravo Violeta Alexandru
Florin Roman: Bravo Violeta Alexandru

Liberalul Florin Roman revine cu o nouă acuzație la adresa liderilor PNL. De data aceasta din cauza  schimbării ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

"A fost unul din cei mai buni miniștri ai guvernului PNL! A “moștenit” peste 19000 de dosare nesoluționate și le-a adus la ZERO, intr-un an. Sincer, nu am înțeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulți romani! Nimeni nu e ministru pe viața, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înțelege!", scrie pe Facebook deputatul PNL de Alba.

"Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci și o ținta pe care ministra liberala a atins-o! A muncit enorm, a fost modesta și cum se spune, și-a văzut de treaba!

Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, așa cum au făcut și cu structura noului guvern, unde din păcate, din toți asii, noi nu am tras nici unul!

Pentru munca ta și reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!", conchide Florin Roman.

Florin Roman a mai atacat liderii PNL pentru că la demararea campaniei de vaccinare fostul munistru al Sănătații, Nelu Tătaru și cel al Internelor, Marcel Vela, nu au fost invitați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel