Florin Roman: Ludovic Orban a furat startul...

Facebook Florin Roman
Facebook Florin Roman

Deputatul Florin Roman a declarat  la RFI că Ludovic Orban a furat startul când și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la șefia PNL.

Întrebat dacă și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul PNL din 25 septembrie, Florin Roman a răspuns: ”Da, îmi doresc să existe competiție, îmi doresc să fie cât mai mulți candidați la președinția partidului. Eu cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și cred că e bine să avem competiție la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde de regulă se vine cu un candidat unic”.

Florin Roman evită să spună  dacă l-ar susține pe Florin Cîțu la președinția PNL: ”Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care și-a anunțat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunțate în momentul declanșării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul și probabil că nici Florin Cîțu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului”.

Ludovic Orban a afirmă recent că ia în calcul să candideze și  la alegerile prezidenţiale din 2024: "Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă". Despre candidatura la șefia partidului, el spune că se prezintă "cu încredere", fiind "cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării".

De asemenea, întrebat dacă se consideră trecutul sau viitorul PNL, Orban a răspuns: "Şi trecut, şi prezent şi viitor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel