Florin Popescu schimbat de Blaga de la șefia PDL Dâmbovița

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost înlocuit, luni, de la președinția organizației județene a PDL Dâmbovița, de către liderul liberal-democrat, Vasile Blaga. Executarea lui Florin Popescu a avut loc la Găești, unde avea loc Biroul Politic Permanent al filialei dâmboviţene a partidului, interimar fiind numit Jean Popescu.

Jean Popescu este interimar la conducerea formaţiunii politice doar până în 10 decembrie, decizia fiind luată întrucât Florin Popescu este ocupat în această perioadă cu activitatea din campania electorală şi era necesar ca o altă persoană "să se ocupe şi de partid" scrie Mediafax.

 Decizia a fost luată în prezenţa liderului democrat-liberal Vasile Blaga, aflat la Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmbovita, care a avut loc în oraşul Găeşti.

 "Da, confirm, aşa este, până în data de 10 decembrie sunt preşedintele interimar al PDL Dâmbovita. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Dâmboviţa din această seară (n. r. - luni seară), la care a participat domnul Vasile Blaga. Hotărârea a fost luată deoarece domnul Florin Popescu, în această perioadă, este ocupat în campanie cu candidatura sa şi cineva trebuia să se ocupe şi de partid", a declarat Jean Popescu.

 Florin Popescu a confirmat înlocuirea şi a declarat că o consideră "o decizie bună".  "Este campanie electorală, eu sunt mai mult pe Târgovişte acum, acolo unde candidez, deci este o decizie bună", a declarat Florin Popescu.

 Vicepreşedinte al PDL la nivel central și unul dintre apropiații Elenei Udrea, Florin Popescu, candidează pe listele ARD pentru postul de deputat în Colegiul 4 Târgoviste.

  Vasile Blaga încearcă să mai salveze ce se mai poate din PDL. De la declanșarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, PDL s-a confruntat cu scandaluri de corupție și  dezertări ale unor primari  spre tabăra USL. Unul dintre scandalurile care au ieșit la iveală  se referea și la fostul președinte al CJ Dâmbovița, Florin Popescu, unde Curtea de Conturi i-a găsit neregului finaciare din timpul când se afla la șefia județului.

De altfel, președintele PDL, Vasile Blaga, declara după publicarea raportului Curții de Conturi că Florin Popescu, dar și Gheorghe Flutur vor plăti pentru neregulile raportului. La Suceava, Gheorghe Flutur trebuie sa dea socoteală și pentru dezertările celor doi primari de la Suceava și Vatra Dornei care au declarat deschis că susțin în campanie electorală candidații USL, fapt ce l-a făcut pe Vasile Blagă să declare că dacă președintele organizației nu îi va exclude, o va face el personal. De altfel, Blaga i-a numit pe aceștia golani de golani la momentul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel