Florin Jianu: Măsurile anunțate de Guvern nu ajută pe nimeni

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Florin Jianu, președintele Consiliului Național al IMM-urilor din România, a făcut declarații pentru DCBusiness în legătură cu scumpirile energiei electrice și gazelor. De asemenea, Florin Jianu a punctat efectul pe care acest fenomen îl are asupra afacerilor, dar și impactul care reverberează în toate straturile societății.

Florin Jianu a amintit că patru confederații patronale și toate confederațiile sindicale au trimis Guvernului o scrisoare deschisă primului ministru în care:

'Cerem reglementarea prețurilor în energie, aceasta fiind de altfel singura soluție pe care noi o vedem pentru a trece această perioadă dificilă atât pentru populație cât și pentru mediul economic. Iar  această reglementare a prețurilor să fie de jos până sus, adică de la producători, distribuitori, furnizori'.

Întrebat care sunt afacerile cele mai afectate de scumpiri, Florin Jianu a spus că: 'Greu de spus. Am avut o ședință săptămâna trecută cu președinții noștri de patronate, atât teritoriale cât și sectoriale și de la agricultură, sectorul agroalimentar, sectorul zootehnic, sectorul construcțiilor, distribuitorii de bunuri. Cam tot sunt afectați. Nu există un sector mai afectat sau mai puțin afectat'.

Ce spune Florin Jianu despre măsurile Guvernului, citiți pe DCBUSINESS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel