Florin Iordache: PSD se reunește miercuri pentru discutarea propunerii de premier

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Florin Iordache, a declarat că în cursul dimineții de miercuri va avea loc o ședință de comitet executiv al PSD, în cadrul căreia ar urma să se discute despre propunerea formațiunii pentru funcția de premier.

"Noi vom avea un comitet executiv miercuri dimineața. În acel comitet executiv, clar, se va discuta numele cu care președintele va merge și cred că, în acest moment, singurul care știe numele premierului pe care îl propunem noi este Liviu Dragnea. (...) Vedem și opinia colegilor mei, dar părerea mea este că atâta timp cât Liviu Dragnea a condus foarte bine și campania electorală la locale, și această campanie electorală la parlamentare, eu cred că un mandat în alb dat președintelui Liviu Dragnea este normal și el este singurul — din punctul meu de vedere — să facă această propunere", a spus Iordache la Realitatea Tv.

El a precizat că mai deține funcția de președinte al Camerei Deputaților până marți, la ora 12,00, când vor fi convocate ședințe atât la nivelul Senatului, cât și al Camerei Deputaților. În acel moment, președinți de ședință vor deveni decanii de vârstă, care vor deține aceste funcții timp de cel puțin două zile. De asemenea, urmează să fie constituite comisiile de validare a mandatelor pentru deputați și senatori, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel