Florin Iordache, prima apariție după decizia CCR

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache are prima apariție publică după ce CCR a decis că Parlamentul trebuie să impună un prag abuzului în serviciu.

"După decizia CCR simt că am avut dreptate cu impunerea unui prag. (...)

"Eu am avut la Ministerul Justiției consultare cu Asociațiile Profesionale. Toată lumea invoca pentru o practică unitară, mai mic sau mai mar, un prag. El trebuie stabilit pentru că altfel o să vedeți anumite instanțe care pentru 100 000 de lei condamnă iar altele la 10 000. Din păcate, dacă va sta în dezbatere și după motivarea Curții încă două sau trei săptămâni, Parlamentul intră în vacanță și ne mai trezim... Dacă eram în continuare Ministrul Justiției, a doua zi după decizia CCR, veneam cu ordonanță de urgență. "

-știrea inițială- 

Florin Iordache este invitatul Alessandrei Stoicescu la emisiunea "100 de minute", în prima apariție după decizia Curții Constituționale privind abuzul în serviciu.

Iordache a fost contestat după ce a declarat în repetate rânduri că este nevoie de  impunere a unui prag minim pentru abuzul în serviciu, fiind și o temă a protestatarilor din Piața Victoriei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel