Florin Iordache, materialul care demontează toate minciunile: E inadmisibil

Rodica Mitu / 21 iun 2018 / 12:28 Salveaza PDF Comentarii
Florin Iordache
Descriere foto: Florin Iordache

Florin Iordache a declarat, joi, că va ridica în Birourile permanente reunite problema protestelor din Parlament, pentru că este 'inadmisibil' ceea ce s-a întâmplat.

'Vom discuta în Biroul permanent acest lucru. Este inadmisibil ce s-a întâmplat în Parlament. E ca şi când un grup de cetăţeni nemulţumiţi de politica postului dvs ar merge în postul dvs şi ar bulversa activitatea. Eu cred că cine este nemulţumit de o anumită chestiune - de la lege până la o anumită măsură - poate protesta, dar şi aceste proteste trebuie să aibă loc într-un anumit cadru şi cu respectarea anumitor condiţii minimale. Nu mi s-a părut normal modul în care s-a desfăşurat acest protest în Parlament, pentru că modul în care are cineva ceva de spus poate să vină, dar nu a existat dialog. (...) Continuă în spaţiul public şi în Piaţă şi în diferite zone o dezinformare vizavi de Codul de procedură penală. Eu v-am spus că peste tot şi vom veni şi vom trimite un material care demontează toate minciunile şi toate acuzaţiile care vizează modificările la Codul de procedură penală şi veţi vedea şi dvs că există o foarte mare minciună, o foarte mare dezinformare', a afirmat Iordache, la Parlament, înainte de şedinţa Birourilor permanente reunite.

El a explicat că din acel material se va vedea că toate criticile aduse acestor modificări reprezintă 'o foarte mare manipulare'.  

'Se impune o anumită stare de normalitate'

'Se impune o anumită stare de normalitate. Se impune o modificare a Regulamentului astfel încât fie că discutăm de parlamentari, senatori sau deputaţi, sau invitaţi ai acestora, să păstrăm nişte reguli minime de decenţă. Astăzi discutăm dacă e nevoie să modificăm regulamentele, statutul, să găsim un mod unitar şi toată lumea să le respecte fie că discutăm de parlamentari, fie că discutăm de invitaţii acestora', a mai spus Iordache, potrivit Agerpres.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24